FAQ items aan het laden...

Ons assortiment

Brood

Het brood bij Bakkerij van der Meer komt dagelijks vers uit de oven. De mensen in de buurt weten het, want de geur van versgebakken brood herken je uit duizenden. Ieder brood wordt door ons op ambachtelijke wijze en met eerlijke producten bereid.

Van wit tot bruin, brood of bol en met of zonder zaden. Krentenbollen, croissants en suikerbrood. Ook voor glutenvrij brood, bent u bij ons aan het goede adres.

Regelmatig staan er weer nieuwe broodsoorten in de winkel. Heeft u zelf een goed idee of speciale wensen? Er is heel veel mogelijk. Vraag het gerust aan één van onze medewerkers in de winkel.

Tip van de bakker: een Vikorn brood. Heerlijk en hartstikke gezond.

Banket

Een feestje is natuurlijk niets zonder een heerlijk gebakje. Bij Bakkerij van der Meer bestelt u de lekkerste taarten, mooiste gebakjes en overheerlijke luxe koeken. Natuurlijk ook glutenvrij.

Gebak

Wat denk je van een heerlijke vruchtenschelp met vers fruit, een hazelnootbol of gewoon een bananensoes? Altijd lekker en geschikt voor ieder feestje. De keuze in onze bakkerij is groot, dus kom gewoon een kijkje nemen.

Taarten

Of je nu een klein verjaardagsfeestje geeft of een groot jubileumfeest? Wij bakken dolgraag de taart(en) voor u. Bruidstaart, fototaart, themataart of gewoon een smakelijke slagroomtaart.

Een taart op maat? Zelf kiest u de vulling, vorm, kleur en uitstraling. Wij doen het werk. Onze bakker houdt van een beetje uitdaging, dus deel je idee of foto met ons. Dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn.

Koek

Appelflap, boterkoekpuntje, walnootkoek of zo’n lekkere gevulde koek. Altijd ambachtelijk bereid. Goed gevuld en bereid met echte roomboter. De koeken in onze bakkerij zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Kom langs en proef de ambacht.

Tip van de bakker: de moorkop, gewoon omdat die met het knapperige chocoladelaagje zo ontzettend lekker is.

Lunches

Genieten van uw lunch met de lekkerste broodjes. Rijkelijk belegd door één van onze medewerkers. Luxe belegd met bijvoorbeeld tonijnsalade of gezond royaal. Of gewoon met oude kaas of worst. Aan te vullen met bijvoorbeeld ham/kaas croissants, saucijzenbroodjes en/of kaasstengels.

Bestellen

Bestellen kan tot 10.00 uur op de dag dat u de lunch nodig heeft. Bel 033- 4616496 of stuur een mail naar info@bakkerijvdmeer.nl We bezorgen in de regio Amersfoort.

De bestellijsten kunt u hier downloaden.

Tip van de bakker: Italiaanse bol de luxe met salami, kaas, groene pesto, augurk, tomaat, komkommer en sla.